Hoogbraak Business Center

algemene informatie.

Heeft u de intentie om voor langere tijd, maar wel flexibel een kantoorruimte te huren? Hoogbraak Business Center beschikt over de perfecte kantoorruimtes van verschillende grootte, waar u zich kunt vestigen. De kantoren van Hoogbraak Business Center zijn uitgerust met professionele kantoormeubelen en zijn volledig gestoffeerd. De kantoren zijn licht en praktisch ingericht voor een optimale werksfeer en professionele uitstraling. Praktische zaken als koffie & thee, print- & kopieerfaciliteiten en draadloos internet zijn inbegrepen. Naast het gebruik van uw eigen kantoorruimte bent u in de mogelijkheid gebruik te maken van de gezamenlijke faciliteiten.

Hoogbraak Business Center biedt naast het verhuur van kantoorruimtes, flexruimtes & lockers, ook de mogelijkheid om gebruik te maken backoffice faciliteiten zoals ontvangst van klanten/bezoekers, bemande receptie, telefoonaanname & doorverbinden en administratieve werkzaamheden.

Algemene ruimtes & gezamenlijke faciliteiten
Wij bieden u de mogelijkheid gebruik te maken van onze vergaderfaciliteiten. Onze vergaderzalen zijn geschikt voor al uw zakelijke bijeenkomsten. De vergaderruimtes beschikken over ruime vergadertafels welke in de, door u gewenste, opstelling kunnen worden geplaatst. Al onze ruimtes hebben een moderne sfeervolle uitstraling en beschikken over alle benodigde apparatuur en audiovisuele hulpmiddelen.

Receptie
De receptie is het eerste aanspreekpunt voor vele praktische zaken. Door gebruik te maken van de ruime, sfeervolle receptie zullen uw bezoek en klanten vriendelijk ontvangen worden. Tevens wordt hier, indien gewenst, uw post gesorteerd en verzonden en uw telefoon beantwoord en doorverbonden.

Sanitaire voorzieningen
Op elke verdieping van het Hoogbraak Business Center zijn gescheiden toiletten aanwezig.

 

 

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan via: 

Mail Ons