Hoogbraak Business Center

Backoffice faciliteiten.

Het Hoogbraak Business Center biedt u de mogelijkheid om uw werk te verlichten. De backoffice service is geheel vrijblijvend en in elke maat aan te vragen. Zo bieden wij u de oplossing voor uw telefonische bereikbaarheid als ook voor het afhandelen van informatieverzoeken via uw website of per mail. Wij beantwoorden voor u op een professionele en persoonlijke manier uw inkomende telefoonverkeer. Dit doen wij uit uw naam, met een gegarandeerde bereikbaarheid. Buiten werktijd kunnen de binnenkomende oproepen als voicemail boodschappen naar uw e-mail adres worden gestuurd. Uw klant zal de bereikbaarheid van uw organisatie als professioneel en efficiënt ervaren.

Tevens is er de mogelijkheid uw post te laten sorteren en eventueel te laten digitaliseren. Uw post wordt per mail naar u verzonden, waar u ook bent op dat moment. Door de professionele receptie worden uw bezoek en uw klanten vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Voor de mogelijkheden van deze secretariële service en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Hoogbraak Business Center huurders hebben de mogelijkheid om repro service af te nemen. Denk hierbij aan kopieer- en printfaciliteiten. Op deze wijze kunnen documenten rechtstreeks naar de apparatuur in het gebouw worden verstuurd en geprint. Tevens kunt u als abonnee van de repro service direct uw papieren en documenten inscannen. Dit bevordert het werktempo en daardoor kunt u uw werk sneller, efficiënter en meer geordend uitvoeren.

 

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan via: 

Mail Ons